Massage Katwijk

Massage nabij Katwijk

 

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor een massage nabij Katwijk? Maak kennis met Kroon Massage! Bij deze massagesalon kunt u terecht voor integrale lichaamsmassage. U vindt Kroon Massage in Leiden, op een kwartiertje rijden vanaf Katwijk!

Massage Katwijk

Oosterse en westerse technieken

U kunt bij Kroon Massage terecht voor een integrale lichaamsmassage. Dit is een behandeling van 60 minuten waarbij u gemasseerd wordt door middel van zowel oosterse als westerse technieken. De technieken die gebruikt worden, komen uit de klassieke ontspanningsmassage, Triggerpoint therapie en acupunctuur. Voordat de behandeling begint, bespreken we eerst waar bij u de klachten zitten. Tijdens massage richt ik mij op de pijnpunten die uw klachten kunnen veroorzaken. Door middel van de verschillende massagetechnieken stimuleer ik de pijnpunten, waardoor klachten afnemen.

Effecten van een integrale massage

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt aan de spieren en de energiebanen. Lichaam en geest komen weer in balans. De pijnklachten nemen af. U zult zich fitter voelen en meer energie hebben. Een integrale lichaamsmassage werkt verlichtend en ontspannend. U kunt er daarna weer even tegenaan!

Positieve effecten:

  • Uw spieren ontspannen en uw hoofd raakt even leeg
  • Uw doorbloeding wordt beter
  • Uw zenuwstelsel wordt gestimuleerd
  • Uw immuunsysteem krijgt een boost
  • De doorstroom van energie door uw lichaam verloopt beter  
Massagesalon Leiden
Ontspanningsmassage Leiden

Boek een massage nabij Katwijk

Kroon Massage staat voor u klaar! U kunt een afspraak maken per telefoon of per mail. Zie de website voor de contactgegevens. U kunt mijn praktijk vinden aan Aert van Neslaan 505, 2341HS Oegstgeest. Een bushalte is voor de deur en een privè parkeer terrein.

Tot snel!