Massage Oegstgeest

Massage nabij Oegstgeest

Bent u bewust van de spanningen in uw lichaam? Neem een momentje voor uzelf en boek een massage nabij Oegstgeest! Op 10 minuten rijden van Oegstgeest, in Leiden, zit Kroon Massage gevestigd. In de massagesalon van Marga Kroon kunt u terecht voor integrale lichaamsmassage en zwangerschapsmassages voor jong en oud!

Massage Oegstgeest

Combinatie westerse en oosterse massage

Bij een integrale lichaamsmassage focus ik op de energiebanen in uw lichaam. We bespreken samen uw pijnpunten, alvorens ik aan de slag ga met de behandeling. De massage duurt een uur. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende technieken, waaronder: de Klassieke ontspanningsmassage, Triggerpoint therapie en Oosterse massage. Door de pijnpunten te stimuleren, neemt de pijn af. Bij de westerse massage richten we op uw spieren. Daar waar u pijn ervaart, oefen ik druk uit door middel van drukken of kneden. Dit zorgt voor afname van pijn. Bij de oosterse massage richt ik mij op de energiebanen die door uw lichaam lopen. Afvalstoffen worden bij deze massage afgevoerd, waardoor de spieren en organen beter kunnen functioneren.

Klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, lusteloosheid en pijnlijke gewrichten nemen af. U gaat zich weer beter voelen en zult meer energie hebben. Tijdens de behandeling verbetert de doorbloeding, ontspannen uw spieren en wordt uw zenuwstelsel gestimuleerd. Blokkades worden opgeheven en de doorstroom van energie in uw lichaam wordt beter. Een massage met een hoop positieve effecten dus!

Gun uzelf die massage!

Boek een integrale lichaamsmassage bij Kroon Massage nabij Oegstgeest. Mijn praktijk is gevestigd in Leiden, op Aert van neslaan 505, 2341 HS Oegstgeest. U kunt mij bellen of mailen. Tot snel!

Massagesalon Leiden