Massagesalon Leiden

Massagesalon in Leiden

Bent u op zoek naar een massagesalon in Leiden? Maak dan eens kennis met Kroon Massage! Volwassenen en kinderen kunnen bij Marga Kroon terecht voor integrale lichaamsmassage en zwangerschapsmassages. De technieken die zij hanteert, hebben een gunstige invloed op het lichaam, zo verdwijnen blokkades en wordt de energie doorstroom in uw lichaam beter. Ervaar het zelf!

Massagesalon Leiden

Lichaam en geest in balans

De massages die Marga geeft, hebben een bijzonder karakter. Zo worden er verschillende technieken gecombineerd, waaronder de techniek van klassieke ontspanningsmassage, triggerpoint therapie en oosterse massage. Voordeel van deze massage is dat  er gefocust wordt op specifieke pijnpunten. Heeft u bijvoorbeeld last van hoofdpijn, pijnlijke gewrichten, stressklachten, vermoeidheid en lusteloosheid? Deze klachten komen voort uit een verstoorde energiehuishouding in uw lichaam. Tijdens de massage richt ik mij op de energiebanen in uw lichaam. De spieren ontspannen, de doorbloeding verbetert en de zenuwstelsel wordt gestimuleerd. Door de pijnpunten aan te pakken, komen lichaam en geest weer in balans. Uiteindelijk verdwijnen blokkades en verbetert de doorstroom van energie in uw lichaam. U zult zich stukken beter voelen, meer energie hebben en zich rustiger voelen!

Ervaar het zelf!

Bent u op zoek naar een massage dat dieper gaat dan een ‘gewone’ massage? Een massage die zich richt op de punten waar de pijn zich bevindt? Maak dan een afspraak bij Kroon massagesalon Leiden! U kunt mij bellen of mailen. Mijn contactgegevens vindt u op mijn website. Mijn massagesalon in Leiden, is gevestigd op Aert van neslaan 505, 2341 HS Oegstgeest. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur!

Massage Oegstgeest