Zwangerschapsmassage Leiden

Zwangerschapsmassage regio Leiden

Er groeit een klein kindje in uw buik, gefeliciteerd! Tijdens de zwangerschap maakt uw lichaam een bijzondere ontwikkeling door. Dit kan een aantal lichamelijke klachten en spanningen teweeg brengen. Het is voor zowel u als voor de baby van belang dat de zwangerschap zo ontspannen mogelijk verloopt. Boek een zwangerschapsmassage in Leiden, bij Kroon Massage!

Zwangerschapsmassage Leiden

Positieve effecten van zwangerschapsmassage

Uw lichaam is zich aan het voorbereiden op de komst van de baby, hierdoor kunt u last van lichamelijk klachten krijgen. Door de groei van uw buik, worden uw rug, schouders, nek en benen veel belast. Een zwangerschapsmassage verlicht klachten en werkt ontspannend:

  • Uw spieren worden ontspannen
  • De doorbloeding verbetert
  • Afvalstoffen worden afgevoerd
  • Uw immuunsysteem krijgt een boost
  • U slaapt beter

Massagetechnieken

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van oosterse en westerse massagetechnieken. Het voordeel hiervan is dat er niet alleen gefocust wordt op uw spieren, maar ook op de energie doorstroming in uw lichaam. Lichaam en geest komen weer in balans, een belangrijke factor in een zwangerschap. Voordat we met de behandeling starten, zullen we eerst uw klachten en wensen bespreken. Aan de hand daarvan bepaal ik de lichamelijke punten waarop ik mij zal focussen tijdens de massage. Tijdens de behandeling zult u merken dat uw spieren ontspannen. Uw doorbloeding wordt beter en uw zenuwstelsel wordt gestimuleerd. Uiteindelijk worden afvalstoffen afgevoerd en gaat u zich beter voelen. Uw lichaam kan er weer tegenaan, klaar voor de komst van jullie wondertje!

Boek een zwangerschapsmassage

Marga Kroon, de eigenaresse, is gespecialiseerd in het geven van integrale lichaamsmassage en zwangerschapsmassages. Ga voor een ontspannen zwangerschap en boek een zwangerschapsmassage in Leiden. U kunt contact opnemen via de telefoon of per mail.