Over Kroon Massage

 

Mijn naam is Marga Kroon, geboren in 1959 en heb sinds januari 2008 mijn massagepraktijk. Het is een goedlopende praktijk en ik werk fulltime. Ik heb een hbo diploma integraal lichaamsmassage therapeute. Dit houdt in dat ik diverse massagetechnieken gebruik in 1 massage. Dit is triggerpoint therapie, acupressuur massage en bindweefsel massage door middel van cupping. Verder geef ik ontspanningsmassages en zwangerschapsmassages.

Mijn massage is geschikt voor voor onder andere schouder- en nekklachten, migraine en andere hoofdpijn klachten. Maar ook bij rugklachten, onrustige benen, tennis- of golfarmen en mentale klachten. Daarnaast is mijn massage een goede aanvulling op fysio en manueel therapeutische  behandelingen. Ik werk zowel op de spier en bindweefsel.

Kijk ook op mijn Facebook en ik heb ook een leuke massage cadeaubon.