Ontspanningsmassage Leiden

Ontspanningsmassage in Leiden

Even ontspannen en uw hoofd leegmaken. Lichamelijke spanningen laten verdwijnen om er vervolgens weer tegenaan te kunnen! Dat is mogelijk bij Kroon Massage! Boek een ontspanningsmassage in Leiden bij de praktijk van Marga Kroon en voel het zelf.

Ontspanningsmassage Leiden

Een momentje voor uzelf

Het is goed om u zo nu en dan even los te maken van de dagelijkse sleur en hectiek. In deze tijd wordt er veel van ons gevraagd. We zetten ons 100% in voor ons gezin en ons werk. Denkt u in die drukte ook wel eens aan uzelf? Bij Kroon Massage kunt u terecht voor een integrale lichaamsmassage. Een behandeling van 60 minuten waarbij er gebruik wordt gemaakt van oosterse en westerse massagetechnieken. Voordat we de behandeling beginnen, bekijken we eerst of en waar pijn ervaart en wat uw wensen zijn. Vervolgens bepalen we de lichaamsdelen waar tijdens de behandeling op gefocust zal worden.

Positieve effecten

Door een ontspanningsmassage zult u zich fitter en energieker voelen. Lichamelijke klachten nemen af, waardoor u zich meer in balans voelt:

  • Uw spieren ontspannen en uw hoofd raakt even leeg
  • Uw doorbloeding wordt beter
  • Uw zenuwstelsel wordt gestimuleerd
  • Uw immuunsysteem krijgt een boost
  • De doorstroom van energie door uw lichaam verloopt beter  

Toe aan ontspanning?

Boek dan een ontspanningsmassage in Leiden bij Kroon Massage. U kunt een afspraak maken per telefoon of per mail. Zie mijn website voor de contactgegevens. Mijn massagesalon zit gevestigd op Aert van neslaan 505, 2341 HS Oegstgeest. In de buurt is een bushalte te vinden en een privè parkeerterrein.

Massagesalon Leiden