Massage Leiden

Massage in Leiden

Even alle drukte en hectiek van u af laten glijden? Neem dan eens plaats in de massagestoel van Kroon Massage Leiden. Marga Kroon geeft integrale lichaamsmassages (ook aan kinderen) en zwangerschapsmassages. Gedurende 60 minuten neemt zij u mee in de wereld van ontspanning. Ervaar een verlichting van zowel mentale als lichamelijke klachten en maak een afspraak!

massage leiden

Integraal lichaamsmassage

De massages die Marga geeft, bevatten een combinatie van verschillende combinatievormen. Zo ervaart u tijdens de behandeling een klassieke ontspanningsmassage, triggerpoint therapie en oosterse massage. Drie massagevormen die bekend staan om de positieve effecten die zij op het lichaam hebben. Heeft u last van vervelende klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid of pijnlijke gewrichten? Dan kan een integrale lichaamsmassage helpen om u beter te voelen. Maar ook als u op zoek bent naar een ontspannende massage in Leiden bent u bij Kroon Massage aan het juiste adres!

Tijdens de massage richt ik mij op de energiebanen die door uw lichaam lopen. Waar bij westerse massages alleen wordt gewerkt met knedingen en strijkingen, gaat de integrale massage wat dieper. Uw spieren ontspannen, uw doorbloeding wordt beter en de zenuwstelsel wordt gestimuleerd. De combinatie van verschillende technieken zorgt ervoor dat blokkades worden opgeheven, met als positief gevolg dat de gehele energie doorstroming in uw lichaam verbetert.

Maak een afspraak

Naast integrale massages kunt u bij mij ook terecht voor zwangerschapsmassages. Maak nu een afspraak! U kunt mij bereiken per telefoon of per mail. Mijn praktijk is gevestigd op aert van neslaan 505, 2341 hs Oegstgeest. Er is een bushalte voor de deur en een privè parkeerterrein.

Massagesalon Leiden