Massagepraktijk Leiden

Massagepraktijk in Leiden

Een massage werkt verlichtend en ontspannend. Lichamelijke klachten nemen af en u zult zich lekkerder in uw vel voelen. Kroon Massage is een massagepraktijk in Leiden. U kunt er onder andere terecht voor een integrale lichaamsmassage, waarbij er gebruik wordt gemaakt van oosterse en westerse massagetechnieken.

Massagepraktijk Leiden

Integrale behandeling

Een integrale lichaamsmassage houdt in dat er niet alleen gefocust wordt op de spieren, maar ook op de energiebanen in uw lichaam. Voordat we de behandeling starten, bespreken we eerst uw klachten en wensen. Op welke plekken in uw lichaam ervaart u pijn? Hoe voelt u zich? Wat voelt u precies? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen bij de intake. Vervolgens maak ik een behandelplan en zal ik mij focussen op de pijnpunten die uw klachten kunnen veroorzaken en daarbuiten ook op de ontspanning. Ik maak gebruik van technieken die terugkomen in de klassieke ontspanningsmassage, Triggerpoint therapie en acupunctuur.

Voordelen integrale massage

  • Uw spieren ontspannen en uw hoofd raakt even leeg
  • Uw doorbloeding wordt beter
  • Uw zenuwstelsel wordt gestimuleerd
  • Uw immuunsysteem krijgt een boost
  • De doorstroom van energie door uw lichaam verloopt beter  

Vervelende lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, lusteloosheid en pijnlijke gewrichten nemen af. U gaat zich weer beter voelen en zult meer energie hebben. Blokkades worden opgeheven en de doorstroom van energie in uw lichaam wordt beter. Een massage met een hoop positieve effecten dus!

massage leiden
Massagesalon Leiden

Massage boeken?

Boek een integrale massage bij Kroon massagepraktijk in Leiden en ervaar wat een massage voor u kan doen. Ik geef u tevens graag tips hoe u met pijn om kunt gaan en wat u in het vervolg zelf zou kunnen doen om pijn te verlichten. U kunt mij bellen of mailen. Mijn contactgegevens staan op mijn website!